onsdag 11 maj 2011

ljuslykta

Hejsan!
Måste bara tacka för alla fina kommentarer, jag blir sååå glad!
Och nya följare har jag fått också =)
När jag är lite trött och går in på bloggen och tittar och upptäcker att nån varit inne och lämnat spår, kommenterat, så blir jag pigg och glad igen! Tänk på att ni som inte har en blogg också kan lämna kommentar... Skulle vara himla kul att se vilka som tittar in här! Klicka bara på Anonym ;)

Igår damp den här tidningen ner i brevlådan och jag bara älskar framsidan! Det är ju samma färger som jag har hemma hos mig! Ljus soffa, mörkt soffbord, lite blått i kök och sovrum!
Vita väggar har jag också lite här och där. Ingen träpanel dock, skulle gärna ha det men jag tyckte vid tillfällena som jag tapetserade både köket och sovrummet att det blev både billigare och enklare att tapetsera...
Ljuslyktan som står bredvid fick jag när jag var värdinna på ett heminredningsparty i höstas. Jag gillar verkligen färgen på den! Hade jag haft en uteplats/altan så skulle jag vilja ha rottingmöbler som den!!

Ha en mysig onsdagskväll!!


1 kommentar:

Helena - ullvi32 sa...

Jag brukar kika in här då och då men det vet du ju :)
Är den bra den där tidningen- jag skulle vilja pren. på nån mer (helst "alla") inredningstidningar men just är det bara Allt i hemmet som dimper ner här hemma :)
Jättefin lykta du har- så fin att den INTE är vit (måste också införskaffa mig!).
Trevlig kväll!