söndag 1 juli 2012

balkong och körkort

Först och främst så måste jag dela med mig av det roliga som hände igår! Min yngsta dotter är numera nybliven körkortsinnehavare! Jag är såååå stolt!! Båda mina döttrar tog strax efter att de fyllt 18. Det blev en stor överraskning igår när hon kom i bilen alldeles själv, hon hade inte berättat för mig, hon har bott hos sin pappa i några veckor, så de har kört riktigt mycket, jag är honom evigt tacksam!!

Helgen har annars bara rusat förbi, övertidsjobb både fredag- och lördagkväll, så efter sju arbetsdagar i följd så är iaf jag trött. Jobbade i söndags också, vi har mycket övertid på jobbet nu.

Idag har jag bara varit hemma, förutom en liten sväng till affären då... Jag fick fråga om J kunde köra mig dit, då skulle hon få låna bilen resten av kvällen. Snäll mamma jag är!! Hoppas att hon tycker det också.

Så då har jag haft tid att ta fram den stora, riktiga kameran igen, annars använder jag ju telefonen till det mesta.

För ett tag sen berättade jag att jag hade köpt blommor i matchande färger till mina nya kuddar och duken på balkongen, så nu blir lite bilder på det. Inga stora, dyra växter, för att det händer, ibland på sommaren, att jag inte är hemma så mycket, och då vill man ju inte att de ska vissna.Öppnade en flaska med lite bubbligt i ikväll och firade lite för mig själv att jag har så duktiga döttrar, körkort för den ena och nytt jobb för den andra! Får hitta på något riktigt roligt att fira dem ordentligt senare :)Jag hämtade ut ett paket också idag, två saker från Lexington. Fin stekpannehandtagshållare, (puh långt ord), och en grytvante, såå fina. Gillar sommarrea!!


I veckan ska jag kika runt hos er andra, jag har saknat er! Har inte riktigt haft orken... Och om jag inte orkar med bloggeriet, ja, är jag trött. 

Ha en härlig start på veckan!!

Kram Jenny1 kommentar:

svart vitt och rött sa...

Hälsa henne och gratta för körkortet! Riktigt bra jobbat! Alla mina har också körkort. Skönt!! Du, den där SPH
(stekpannehållaren):-) var riktigt cool! Så fräck! Sådana har jag inte sett innan :-) Kram