fredag 23 april 2010

Fredag!!

Skönt med fredag igen! Den här veckan har gått ganska fort ändå...
Efter jobbet var jag gick på stan och fikade med en kompis. Tack S, det behövdes. Skulle hem och städa, men det lockade inte riktigt. Efter en stunds fikande och en liten rundtur i några affärer så var det dags att åka hem, men....
Jag kände att jag behövde lite inspiration, så jag gick till Svea och hittade 2 små blå skålar på Rea-bordet, perfekt till halsband och ringar, så har jag lite bättre ordning på mina smycken. Jag har den vita sen förut och det blev så bra!

Inne på Åhléns hade de också ett Rea-bord och då hittade jag dessa fina ljuslyktor (det kan man väl aldrig ha för många av, hi hi??)

"Silverfatet" kom också från Svea, hittade lite Skånesand hemma och några stenar och lite ljus såklart. Ska köpa lite andra ljus som passar bättre, men jag tog det jag hade hemma så jag kunde inviga fatet redan ikväll.
Tänk att det går så mycket lättare att städa när man har något nytt eller byter duk eller liknande!
Ja just det!!! Jag har ju glömt att visa J:s lampa som hon fick till sitt "nya" rum: Från IKEA, såååå snygg tycker jag!

Önskar alla som läser en jättetrevlig helg!!!4 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Så fint med lampan där i rummet!!! Har mani på dessa lampor, och just den svarta varianten = )!

Ha en skön helg!
Kram L-L

Vitt och Blått sa...

Jättefin skål och ljuslyktorna var så söta! :) Det kan man inte ha för många av - håller med! Måste nog köpa några fler till nya badrummet jag också! Va synd! :) Håller med om att man inte alltid är sugen och laddad för att åka hem och städa, men med lite nytt piff går det alltid mycket bättre, eller om man letar på något som man gömt bort! Ha en skön söndag - kram E

Jenny sa...

Hej Jenny!
Vilka fina reafynd du gjort!

Den där lampan från IKEA är så snygg, passar jättebra i din J:s rum:)

Ha en skön söndag!

Kram Jenny

Unknown sa...

Tittar in och önskar dig en fin söndag! Kram