onsdag 14 april 2010

Lördagsnöje!

Hejsan! Det var ett tag sen, men jag har haft fullt upp och ingen energi att få så mycket gjort. Nu är jag på väg tillbaka igen, skönt!
I lördags hade jag lite tid över, så jag åkte till loppisen som ligger närmast och som jag besöker oftast. Jag fyndade verkligen, köpte 3 silverbrickor, 3 glasskålar och en visp. Det hela gick loss på 41 kronor!! Helnöjd!
Skålen till höger var en jag köpte då, den till vänster har jag sen förut. Jag har en liten förkärlek till pressade glasskålar. Man kan ha dem till sååå mycket också. Allt från sill på midsommarbordet till glassefterrätt. Hm, hur stavas egentligen glass-skål om man ska höra skillnaden mot glas-skål...

Under på denna bild har jag de andra två som jag köpte; de till höger hittade jag och den stora till vänster har jag haft i mer än 20 år. Så kul när det passar!

Måste visa hur bra det blev med de 2 små silverbrickorna! Jag la dem i sovrummet på skåpet vid spegeln och la lite smink och annat på, det blev jättefint. Så kul att få det lite personligt så det inte är så sterilt, jag kan vara lite rädd att få för mycket av det goda, vågar inte riktigt ta i med lite udda saker. Men nu börjar min smak växa fram och så tycker jag det självklart är så kul med bl.a. loppisar!!!


Kunde inte bestämma mig vilken bild jag skulle lägga upp så det blev alla tre.

Ni får ha en jättebra vecka, snart är det ju helg igen och då ska jag fira en 40-åring, (eller var det 30, hihi) Det ska bli jättekul att träffa alla vänner igen, vissa har jag inte sett på flera år!2 kommentarer:

Jenny sa...

Vilka fina grejer du har fyndat! Jag är dålig på att gå på loppisar, så nån gång hänger jag med dig! :-)
Och vad roligt att du skrivit igen, jag har saknat ljusa heminredningar. :-)
Kram Jenny

Änglarnas hus sa...

Hallojsan tjejen!1

Vilka fynd!!..visst är det härligt med loppis..mmm... känns som om det är dax igen ;)..

Som den skolfröken man är #blink# kan jag berätta att de stavas lika ..aldrig tre konsonanter på rad.. kan säkerligen bli förväxlingar :)

ha det gott!!

Kram Sanne!!