torsdag 8 juli 2010

Äntligen kamera...

Har äntligen fått hem min kamera! Så nu kan jag uppdatera ordentligt! Några bilder från balkongen som jag spenderar kvällarna på.
Blommorna har jag köpt på Plantagen, stenen med Puss & Kram kommer från Åhléns, fåret från underbara Gotland!
Grodprinsen köpte jag på en Hem & Trädgårdmässa förra året, den är så fin tycker jag!
Riktigt mysig är min balkong på kvällarna, kvällssol som jag tycker så mycket om!
Det var det som gjorde att jag la bud på lägenheten. När jag kom in på visningen så gick jag raka vägen ut på balkongen, klockan var nästan 18:30, jag var lite sen... Men det var en riktigt fin kväll. En timma senare var det klart.Det var 2år sedan, jag vill ju sjävklart bo i hus, men ibland blir ju inte livet som man tänkt sig.
"The home is where the heart is"
Det lever jag verkligen efter!!!
De röda pelargonerna är inte den vanliga, gillar inte den orangeröda färgen, så när jag såg dessa mörkröda så slog jag till. Köpte sedan filtarna på IKEA.
Jag har målat mina gamla stolar i blankt svart, blev riktigt snyggt! Dynorna fick nytt tyg på sig förra året från Åhléns.
IKEA-s glasbord fick jag i julklapp, det passar så bra. Ikväll var jag på Coop och köpte "duken", det är egentligen en bordstablett.
Om ni minns Mors dag så skrev jag att min yngsta dotter var på Gotland med klassen då. Hon hade köpt present till mig där; Salt och pepparströare :)
Passar fint på köksbordet.
De nya tapeterna har inte kommit upp ännu, det passar inte riktigt nu att börja spackla och slipa i min lägenhet, jag har lite hyresgäster för tillfället och då är det lite trångt att börja med nåt projekt så stort...
Till sist: Mitt lilla projekt med mitt loppisbord kunde jag i alla fall ro i hamn! Det blev riktigt fint kan jag tycka. Mina fina fynd från Himla-outleten fick sina platser. Och så en liten blomma från Sia såklart!
Kram på Er och hoppas ni har en underbar sommar, det har jag!!!
Har hämtat min "nya" bil idag...den har AC!! Jag hade inte det i förra så jag är så lycklig!

Kram Jenny


4 kommentarer:

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

Det har hänt en massa hos dig sedsan du senast hade kamera..snyggt!..Gillar din balkong..härligt att sitta där m ett glas vin o njuta av solnnedgången!
Din bil har jag sett o den är heltuff!!

Ha det gott! Kramis Sanne

Anna sa...

Jättekul att få en uppdatering! Vad fina bilder på ditt fina hem! Kram Anna

Jenny sa...

Hej Jenny!
Åh vad mysigt och fint du gjort det på din balkong!! Där förstår jag att du trivs:)

Ha en bra dag!

kraam Jenny

EvaBys sa...

Fint, fint, fint! Så hemtrevligt och det vita älskar jag!

Kram Eva