måndag 23 januari 2012

kök och juniorsim-SM

Hejsan!
Sååååååååå sugen på att byta kök! Mitt kök är original som är runt 50 år!! Så ineffektivt, ibland blir jag så frustrerad när jag håller på och lagar mat.Luckorna är visserligen bytta, men skåpstommarna är så gamla... Lådorna, de pyttesmå, håller på att ge upp, gaaahhh!! (Luckorna är inte så nya de heller i och för sig...)
Nu har jag ju ett ganska litet kök, så med bättre planering så skulle man kunna få, både bättre förvaringsutrymme och avställningsytor tror jag! (Är jag helt övertygad om!!) Jag har hittat mycket fin inspiration på IKEA, en ny lucka som heter Sofielund och är grå valnötsmönstrad folie, den är jag lite sugen på...


Smarta lådor så man kommer åt sina saker i skåpen! Nu har jag så mycket outnyttjad yta i mina skåp...

Nu ska jag kila iväg till jobbet, ser fram emot en tredagarsvecka, för på torsdag och fredag ska jag åka och heja på ett gäng tjejer som ska simma lagkapp i junior-SM ;)

Ha det gott!
Kram Jenny

5 kommentarer:

Änglarnas hus sa...

Halloj Jenny!!

Vilol börja med att tacka för alla fina och uppmuntrande inlägg du gjort..har värmt mig gott i allt det tunga!

Här har jag missat en massa ser jag! lampan du fick av dotra är helt underbar och passar som sagt som en smäck hos dig!!

Kramis Sanne

Jenny sa...

Hej
Jag bytte kök i sommras och det är det bästa jag gjort. Vårt gamla kök var från 47. Huh!
Hoppas du får möjlighet till ett nytt.
Kram

Anette Ryan sa...

JAg kan bara instämma i att man blir lyckligare i ett kök som funkar. Helt enkelt för att det är lättare att hitta allt och få plats att laga mat. Jag bara störtälskar mitt nya kök. Har tagit ett tag att vänja sig och "lära" sig arbeta i det men nu är jag hemma. Visst lite justeringar är det väll kvar men så är det väll alltid. Gillar också IKEA köken, de har så mycket smarta grejer.
Kram Anette :-)

LyckligaPraliner sa...

Jag förstår vad du menar trots att jag verkligen storgillar 50-talet!

Ann-Louise

millandante sa...

Låter ju charmigt med ett så gammalt kök, men jag förstår, det är ju gott om det fungerar också:)

Härligt att få smida planer:)

Kram