måndag 17 maj 2010

Inspirationstider!

Halloj!
Den här våren/sommaren har jag som projekt härhemma att RENSA, ORGANISERA,FÖRVARA!
Jag bor väldigt litet, en trea visserligen, men den är på bara 63 m2 och det saknas verkligen FÖRVARING. Jag startade för ett tag sen med garderoben och blev så nöjd, så nu är det dags för resten. Så för att bli lite insprirerad tittade jag runt på nätet och hittade många idéer på http://www.marthastewart.com/.
En kul idé var att förvara smycken i vackra kaffekoppar och fat. Men jag har ingen låda i mitt sovrum, så den idén får jag ge till er som gillar loppis!

Tallrikshylla kan man använda på annat sätt än i köket med tallrikar på. En idé som jag verkligen kan ta till mig, eftersom jag har ett litet sovrum och eftersom hyllan inte är så djup. Så det är bara att börja leta på lopppisarna!

Här är en annan lösning på smyckesförvaringen! Mycket smart!! Lätt att överskåda vad man har och så behöver det inte trassla till sig så mycket! Hi hi, vad kul det ska bli med loppisarna i sommar när man har lite idéer på vad man kan leta efter...


Mitt badrum är också jättelitet, så det här var verkligen något man kan ta efter!...och så snygga förvaringshyllor!!Smart med hylla ovanför dörren!!
Ja, det är väl bara att sätta igång....men jag tror visst att jag fortfarande håller på med köket...
En sak i taget, lättare att bli färdig!
Ha en jättebra vecka och hoppas att solen fortsätter skina in i våra hem och hjärtan!!!
3 kommentarer:

VIT och PASTELL sa...

Hej där!

Visst kan man hitta massor med inspiration hos Martha.

Kram Mia

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

så mycket smarta idéer du bjuder på idag !!..Compactliving!...

Köpte en tallrikshylla till mamsen på loppisen i helgen..de har nästan alltid några där!

ha en bra start på veckan!!

Kramis Sanne!

Jenny sa...

Vilken ide till smyckena! :-) Mina halsband ligger ihoptrasslade i det alldeles för överfulla smyckeskrinet, och jag har funderat på att hitta något så jag får hänga upp dem. Ska kika lite på ett snyggt skåp tror jag.. :-)

Känner du/ni för lunch/fika nån dag innan jobbet så är jag absolut på! ;-)

Kram Jenny