lördag 23 oktober 2010

Loppislördag!

Idag fick jag med mig min mamma på loppis! Jag har ju berättat om alla ggr, för henne,som jag varit och hon tycker jag kommit hem med fynd. Och även denna gång så blev det fynd!! Jag var även en sväng där i torsdags och köpte 2 silverfat och en glasskål. Faten fungerade bra som ljusfat.

Här nedan står de på mitt; dagens fynd!! Ett soffbord har jag letat lite efter på senaste tidens loppisar. Jag såg det redan i torsdags och tänkte att om det var kvar idag så fick det följa med hem, och det var det!
Det är lite högt men antingen så kan man fixa till det eller så vänjer man sig. Och så ska jag måla det vitt....eller inte, tycker även om träfärger!
Och till slut en bild på min fina brosch som jag också köpte på samma ställe som ringen från förra inlägget. Jag tycker om "vintage" Men den här är i nyproduktion och passar min plånbok alldeles utmärkt!
Ikväll är det 80-talsfest på "byn", det ska bli sååå skoj!


Kram alla och kör försiktigt!!!

4 kommentarer:

Änglarnas hus sa...

Bordet blev supersnyggt hemma hos dig!! måla eller inte? ja det är frågan ...Lägg på en vit duk för att se vilket som är snyggast!!

Det bruna passar mot stolen därbakom iaf!!

Ha det så kul nu på partajet!!

Kramis Sanne!!

VIT och PASTELL sa...

Oooo vad trevliga loppisfynd! Det är faktikt ganska bra med ett lite högre soffbord tycker jag.

Kram Mia

anna sa...

Bordet är jättefint som det är tycker jag! Kul att du börjat blogga igen! Kram Anna

josefin sa...

hittade mormor ngt fint på loppisen då??? du om de i hlgen, ja vill ju träffa skånefamiljen,.. är de inte här typ på sönd med??