tisdag 30 november 2010

Hallen!

Hej där!
Idag har det varit fullt ös på jobbet, så nu är jag uppe i varv och kan inte sova riktigt än. Ibland blir det så när man jobbar skift. Och innan jobbet idag så provade jag på Afrodans, ett gympapass på vår sportanläggning och det var så roligt! Så att sätta på sig stövlar har fått en ny betydelse. Tänk vilken lyx det är för oss, att kunna gå och träna, på gym eller olika gympapass eller vattengympa m.m. Och allt gratis!!!

Så, den här tisdagen så var temat på Fabriken "Hallbilder". Hos mig får det även bli "före-bild" eftersom hallväggen ska målas! Jag har dragit loss en liten bit, så nu finns det ingen återvändo :D

Tanken är att det ska bli samma färg som i vardagsrummet så det blir mer enhetligt, de ligger ju så nära varandra och så är det en stor öppning mellan.

Här är också en före-bild inne i vardagsrummet, jag har tagit fram symaskinen och börjat med lite projekt... Sy draperi till sidobordet så det "röriga" försvinner... Jag slipper se det i alla fall!

I går så köpte jag, på blomsteraffären, små pärlor och ett glashjärta till min blåa hyacint i köket. Ängeln är från Panduro och skålen är ett loppisfynd!
Ha en bra fortsättning på veckan!!

Kram Jenny

p.s. Ljusstaken från förra inlägget är från Hemtex för ca 2 år sen ;)

4 kommentarer:

Nevu sa...

Hej! Vad kul att du tittade in hos mig. Blev såklart direkt sugen att kolla in dig också :) Vilken fin blogg du har! Ja, skylten från Par Courrier är verkligen underbar och skulle passa bra hemma hos mig eftersom jag är en riktig slarver ;) Kram Elin

JennyL sa...

Nog för att jag tycker att din hall är jättefin som den är, men det är ju alltid roligt att göra om! :-)
Jag tjatar fortfarande om att få göra om vardagsrummet, går så där... ;-)
Tack för igår, ni förgyllde min dag!
Kram!

Änglarnas hus sa...

Hallojsan!

Här får man alltid energi..alltid något nytt på gång!
Kul att få ta tag i ett hallprojek! älskar att planera, genomföra...och sedan pimpa ett projekt!
Ha det bäst!! Kramis Sanne!!

Annelie sa...

Vilket härligt arrangemang! Jättefint!

Trevlig helg!