måndag 21 februari 2011

papper

Seg måndag! Även fast det bara blev en hemmasöndag. Vi kom inte iväg på bio, vet inte varför egentligen, men ibland blir det ju så.
Jag sålde mina gamla soffbord!! :) Hade haft annonsen på blocket tre dagar och hon som ringde på den bodde jättenära! Svisch sa det när de kom och hämtade dem, kanonbra sa hon, gav mig pengarna och så tog de borden... Skönt!!

Jag började lite att rensa bland mina papper, ja, det är ju inte bara en pappershög som ligger på köksbordet typ... Nej den här rensningen är mer att ta tag i livet och göra ordning bland de viktiga pappren. Jag har liksom ingen plats för sånt. Jag måste tömma några hyllor i ett skåp i sovrummet.

Här kommer lite inspiration från Granit, en affär som jag hoppas på att besöka i helgen som kommer! Vajern längst ner till vänster har jag redan satt upp, köpte den till J förra året, men hon har inte använt den, så då tog jag tillbaka den!Ha en jättebra start på veckan, här är det kvällsskift som gäller!


2 kommentarer:

Old and New Home sa...

Hittade hit via Styleroom. Ser att det är flera som gillar att göra om gamla saker. Det är så kul att se före-efter bilder och bli inspirerad *L*

Jag går som du på källskiftet ikväll, jag jobbar inom vården - du?

Kram Cattis

♥ Vårt lilla bo ♥ sa...

Kul med snabba försäljningar!

Hoppas du fåått en bra start på veckan!
Kram Annica♥