lördag 12 februari 2011

vitt

Idag när jag städade i sovrummet så tog jag bort allt det blåa! Det är ju så mycket roligare att städa då om man fixar lite annat samtidigt, eller hur?!?
Hittade ett par gamla spetsgardiner som jag köpte för ca 20 år sedan! Men lite somrigt och romantiskt blev det. Det är ju inte hugget i sten att det blåa kommer att försvinna för alltid, men lite förändring känns ju bara roligt. Det är ju som när man plockar fram julen, lika mysigt att få fram den, lika mysigt är det ju att få bort den!

Min läslampa som jag köpte för ett bra tag sen har inte blivit uppsatt än... Beslutsångest över var jag ska sätta den... Jag har ju en bred säng, så det ser kanske dumt ut att ha den i mitten eller på ena sidan... Så, så länge får den stå på kanten. Den fungerar ju bra ändå.Ha en jättemysig lördagkväll, det tänker jag ha! Mello såklart! Har blivit bjuden på mat hemma hos äldsta J och hennes sambo, snällt!

4 kommentarer:

Lena Mörsare sa...

Härligt Jenny att få ta del av dina ljusa heminredningstankar!

Hälsar Lena Mörsare

20-talshuset sa...

Hej Jenny, ja visst är det roligare att städa när det också blir lite förändringar gjorda! Det blev fint med spetsgardinerna. Gillar lampskärmarna i rotting. Jättefina! Ha en mysig lördagskväll med melodifestivalen mm. Kram Anna

♥ Vårt lilla bo ♥ sa...

Så fint det blev!

Hoppas du får en trevlig kväll!
Kram Annica

Anonym sa...

jätte fint blev det :) du har alltid så fint och mysigt i din lägenhet.

kram sussie