lördag 9 juli 2011

knäsurfing

Hallojsan!

Idag höll mitt loppisbesök på att sluta illa...
Jag hade gjort så fina fynd tyckte jag, lite av varje och ett fint sängbord som kanske kommer att passa ute i rummet i stugan...
Jag bar påsen i högra handen och bordet med båda händerna, så klev jag snett på något vis och jag kände hur jag tappade balansen, Nej! tänkte jag, jag har ju glas och porslin i påsen, det klarar inte en krasch!!! Så jag gör mitt bästa att inte ramla, men det gick inte...
Usch, vad pinsamt det var!!!
Fort upp och sa till dem som såg; -"Nejdå, ingen fara!" Fick hjälp med att bära sakerna till bilen, åkte hem och tvättade såret.
Tänkte att jag skulle titta om det var något som klarat sig i påsen...
Och till min förvåning så var ALLT helt! Härligt!


Fatet från Gustavsberg ska jag göra ett kak-fat av med den lilla ljusstaken på bilden. Den idéen har jag snappat upp på flera ställen, både i Blogglandia och på en loppis.

Ljuslyktorna var riktigt fina tycker jag. Nu lyser de så fint när jag sitter ute på balkongen med datorn och kikar runt lite bland alla fina bloggar!


Ha en riktigt skön söndag, såg att det var regn på G här i morgon. Då får det bli pyssel hemma!


5 kommentarer:

Lantligt i smultronbacken sa...

Hualigen. Tur att det gick bra ändå, det hade verkligen kunnat sluta illa (säger en med ryggskott här). Hela saker fick du med dig hem också. Kul att du kikar in hos mig

Kram Teres

Vikeskärs hem och vardag sa...

Meen vet du vad, ljusluktorna ser ut som mina och då är dem från Miljögården :) Fina fynd.
Kramar

Anonym sa...

fina saker som alltid, det va sån ljuslykta precis som jag berätta för dig att jag köpte till badrummet, superfina

kram sussie

Unknown sa...

Hittade din fina blogg och vill säga hej:)
Härligt med så fint loppis fynd och tur att det gick brå med kraschen. Skulle gärna vilja se bild på fatet som förvandlades till ett kakfat.
Kram
Nelya

Helena sa...

Men så skönt att det gick bra!! Så typiskt när man gör "värsta fynden" och så ska nått sånt hända. Gillar skarpt ljusstakarna och lyktorna :)
Ha det så bra, kramar Helena