tisdag 5 juli 2011

ny matta

Halloj!

Nu är det ett tag sen min soffa och mitt loppisfyndade bord var med på bloggen...
Idag är jag i städartagen, tänkte att jag skulle få dit min "nya" matta. Det var ett bra tag sen jag köpte den, men ville vänta tills jag fick inspiration. Och det fick jag idag :)
Här är först en liten före-bild:


...tada!! Visst blev det ljusare!?!

Jag är så avundsjuk på alla som bor i villa/stuga/radhus mm. för tillfället... Tänk att bara öppna dörren och gå ut på gräset, kanske plocka en blomma, antingen vilt växande på tomten eller odlade. Det är ju inte riktigt samma sak på en balkong. Ja, jag vet att man kan odla på balkongen också, jag har ju lite blommor. Men på sommaren är jag ju inte så mycket hemma, åker ju till stugan och vänner som bor i hus, så då är det inte så smart med en massa som ska vattnas.

Men jag håller fast vid tanken på att vintern som gick så skottade jag inte speciellt mycket snö, och el-räkningarna var inte speciellt höga heller. Det gäller att tänka till ibland :)

Skålen som står på bordet är Matéus och duken Himla.


På semestern ska jag äntligen göra om mitt vitrinskåp jag har i vardagsrummet. Dvs om det blir tråkigt väder, tror nog att nån dag kan det bli så...

Ha en skön tisdagskväll, nu ska jag iväg till K-rauta och köpa frigolit-taklister till sovrummet. Jag har haft nya tapeter säkert över ett år, så nu vore det väl själva den om det inte blev av!


8 kommentarer:

Anonym sa...

Det blev verkligen fint! Jag och David är ensamma hemma större delen av tiden - du kanske ska bli vår nya inneboende för ett tag? Altanen och kossorna på Torekällberget väntar ;)
Kram Lisza

Vikeskärs hem och vardag sa...

Verkligen jättefint och stämningsfullt med skålen.
Håller med att man blir avis på sommaren för alla dem som har en gräsmatta.
Men det är som du säger skönt på vintern :)
Kram

Änglarnas hus sa...

hallojsan Jenny!!

je men visst blev det stooor skillnad!! Mycket ljusare och så snyggt!!

En annan sak som är bättre med lägenhet är att jag gör som du skrev, knatar ut barfota för att hämta in blommor, och så går jag på min matta (likdan som den du har)..inte såå snyggt..med fläckar..morr!!..

Ha det gott!! Kramis sanne

Anonym sa...

Å, så fint det blev med din nya matta!
Vi är också på jakt efter en ny matta till vardagsrummet, blir bara inte av att vi åker o köper en...
Njuter hellre av sommarkvällarna!

Ha det gott!
Kram Annica - Vårt lilla bo

Så Vitt Jag Vet sa...

Fint och ljust blev det med en ljus matta. Men du bor ju så att du har grönt utanför balkongen ser jag.. Så det är väl skönt..
Ha det bra!
Kraam
Sanne

hemma hos lilla mej sa...

Ååå vilken fin blogg du har .Hittade hit genom någon annan.Underbara bilder bara så fina.Ha en fortsatt fin kväll.Kraaam Rita ♥

millandante sa...

Åh så fint du har det!!! Mattan blev ju superfin där, roligt att se skillnaden det gjorde:) Och åh vad jag gillar skålen!!

Ja hus eller lägenhet, allt har sina för- och nackdelar och är båda mysigt på sitt sätt!

Kram

Helena sa...

Titta ja- vilken skillnad, att en matta kan göra så mycket, jättefint!
Du har en poäng där med hus, finns ju alltid för och nackdelar. Skotta snö och klippa gräs är dötråkigt :)
Kram H